koelkast specialisten

Kunstgras en je buitenkeuken

Geplaatst op

Met kunstgras heb je precies die natuurlijke vibe in je tuin of op je balkon te pakken, maar dan zonder de moeite die je hebt met natuurlijke gras (maaien, voeding, bewateren). Lees even met ons mee in deze blog en vang de inspiratie die je nodig hebt. Superhandig! 

Kunstgras op het balkon

In de grote stad heb je vaak niet meer dan een balkon tot je beschikking als het gaat om de buitenruimte. Toch kun je wel heel wat maken van deze buitenruimte. Zeker wanneer je de juiste designtopics toepast. Een balkon is heel mooi aan te kleden met plantenbakken, een verticale tuin gemaakt van een pallet en fakkels. Ledlampjes die op zonne-energie werken zijn ook erg populair. Een kunstgrasmat is een leuke basis van een dergelijk balkon. 

Kunstmat in tuin (met buitenkeuken)

Natuurlijk is het ook zo dat niet alle mensen met een tuin graag een echte grasmat hebben, om begrijpelijke redenen. Met een mat van kunstgras wordt het een stuk aantrekkelijker om een grasmat te hebben. Je hoeft niet te maaien en ook de bewatering kan tot Sint Juttemis uitgesteld worden. Ook mensen die last hebben van een pollenallergie zijn erg blij met kunstgras, ook dit weer om begrijpelijke redenen. Wanneer je een tuinkeuken wilt (al dan niet compleet met koelkast, dat is natuurlijk een beetje onze specialiteit), dan is het extra handig om ook in je tuinhuis met keuken een grasmat neer te leggen voor de tuinsfeer waar zoveel mensen gek op zijn. Met kunstgras is dat wel heel gemakkelijk. 

Designoptie voor binnen

Het voordeel van een kunstgratmat is natuurlijk dat deze niet beperkt is tot de natuurlijke kleur. Dus wanneer je voor een hobbykamer op zolder een grasmat in een bepaalde kleur wilt, dan is dat zeker mogelijk. Kinderen vinden het erg leuk om een speelkamer te hebben met vrolijke kleuren. Voor een dochter is het bijvoorbeeld leuk om dan roze kleuren toe te passen. Dat kan ook prima met een grasmat. Supergrappig om kunstgras als vloerbedekking te hebben (op een bepaald gedeelte van de kamer bijvoorbeeld), maar dan met een gekke, leuke kleur.

Gerelateerde berichten

Je koelkast recyclen doe je zo

Als je huidige koelkast niet naar behoren meer kan werken, moet je een monteur inhuren om hem te repareren. Wat als het niet kan worden opgelost? Je...

Lees meer

Je keuken een update geven met deze tips!

Je hebt waarschijnlijk al lampen in je keuken geïnstalleerd, maar die zijn misschien niet zo geavanceerd als smart lampen. Smart lampen, zoals de...

Lees meer

Over ons

We houden je op de hoogte van leuke en innovatieve trends in de wereld van witgoed. Check onze blogs voor inspiratie. Zo weet je snel een unieke twist aan je witgoed te geven.

Contactgegevens

Via info @ koelkastspecialisten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden