koelkast specialisten

Je keuken een update geven met deze tips!

Geplaatst op

Je hebt waarschijnlijk al lampen in je keuken geïnstalleerd, maar die zijn misschien niet zo geavanceerd als smart lampen. Smart lampen, zoals de Calex smart lamp, maken gebruik van een app of afstandsbediening. Je bent er vast al mee bekend, maar hebt ze nog niet. Als dat het geval is, zou je ze nu nog in je keuken en de rest van je huis moeten installeren. Smart lampen met wifi-functie onderscheiden zich van andere vergelijkbare producten. Hoewel ze relatief duurder zijn, zien ze er geweldig uit. Ze kunnen ook op batterijen werken.Ze blijven dus aan, ook al is de stroom in je huis uitgevallen.

Comfort met slechts één druk op de knop

Misschien ben je om middernacht wakker geworden om iets te drinken in je keuken. Zodra je weer naar bed gaat, realiseer je je dat je bent vergeten de keuken lampen uit te doen. Opstaan en weer naar de keuken gaan is natuurlijk een gedoe. Met smart lampen bedien je de lampen echter gewoon door de app op je telefoon te openen. Hiermee kun je het met één druk op de knop uitschakelen terwijl je lekker in je bed ligt. Bovendien kun je met deze methode snel de kleurtemperatuur wijzigen en de lampen dimmen. Dergelijke lampen kun je eenvoudig op een bouwmarkt of in online winkels kopen. Door een slimme lamp of smart lamp te gebruiken in plaats van de traditionele lampen, kunnen alle lampen worden aangesloten op de app en eenvoudig worden bediend. Met één druk op de knop op de afstandsbediening gaan alle lichten aan en uit.

Automatisch verlichting schema

Je kunt ook automatische verlichting instellen via de app. Dit bied je de keuze om je verlichting snel en eenvoudig aan te passen om de sfeer of omgeving te creëren die je op elk moment wenst. Wanneer elke lamp in je huis is verbonden met je app, kun je verschillende scenario’s maken. Dit betekent dat je snel en eenvoudig je verlichting kunt veranderen om de juiste sfeer te creëren voor verschillende gelegenheden. Met een smart app kun je nu bijvoorbeeld direct de verlichting in je huis aanpassen om de ideale sfeer te creëren voor specifieke activiteiten. Druk gewoon op de instelling en zet hem aan, en het licht past zichzelf automatisch aan. Hierdoor gaat het functionele licht uit en wordt de sfeerverlichting iets ingetogener. Per lamp kun je de kleurtemperatuur en intensiteit aangeven. Je kunt ook het licht dimmen of de tint en verzadiging wijzigen. Alles is mogelijk. Voor elke gelegenheid creëer je moeiteloos de ideale sfeer. Bovendien heb je geen aparte dimmers meer nodig omdat je de lampen kunt dimmen met de app.

Hoe verbind je de smart lamp met de app?

Je huis, en vooral de keuken, tover je in een paar eenvoudige stappen helemaal om in een smart home. Open eerst de app op je telefoon nadat je deze met wifi hebt verbonden. De app is beschikbaar voor zowel Apple- als Android-apparaten. Controleer vervolgens de lamp die je hebt gekozen om te zien of deze knippert. Verbind de lamp door het wifi-wachtwoord op te geven. Als je niet geïnteresseerd bent in het gebruik van de app, kun je de afstandsbediening gebruiken die bij de lamp wordt geleverd. Het kan ook worden gebruikt om de smart lampen te bedienen.

Gerelateerde berichten

Je koelkast recyclen doe je zo

Als je huidige koelkast niet naar behoren meer kan werken, moet je een monteur inhuren om hem te repareren. Wat als het niet kan worden opgelost? Je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden