koelkast specialisten

Gave nieuwe vloer in 2022

Geplaatst op

Dit is een opwindende tijd voor huiseigenaren zoals je die hun ruimte helemaal eigen willen maken. Verbouwingen van woningen zijn de laatste jaren sterk toegenomen en 2022 zal niet anders zijn. Dus als je werkt aan een frisse look voor je woonruimte laat je dan inspireren door deze blog!

Om je op weg te helpen, hebben we alle toptrends op het gebied van vloeren op een rijtje gezet die je in 2022 kunt verwachten. Dit overzicht zal je helpen bij het kiezen van een ontwerp dat zowel modern als stijlvol is. Lees verder om meer te weten te komen over de grote modetrends van volgend jaar als het gaat om nieuwe vloeren!

Vinyl Vloeren 

In 2022 zal de technologie blijven verbeteren, zodat vinylmaterialen er bijna niet te onderscheiden zullen zijn van echt hout of steen. Plus, luxe vinyl planken vloeren staan bekend om hun betaalbaarheid en installatiegemak, dus huiseigenaren die zelf aan de slag willen, zullen LVP sterk overwegen. 

Vloertegels

Met vloertegels is het heel gemakkelijk je kamer een geweldige look te geven. Het is gemakkelijk om ze te leggen en al even gemakkelijk om de tegels schoon te maken. Je kunt eenvoudig een industriële of Scandinavische look maken. Vloertegels zijn gemakkelijk op maat te zagen. 

Tapijt vloertrends

Harde vloeren lijken de leiding te nemen in de topvloertrends voor 2022. Maar we verwachten ook niet dat tapijt op de achtergrond zal raken.

Dit jaar zul je wellicht meer tapijttegels, vloerkleden en hoogpolig tapijt zien. Tapijt blijft een warmer, zachter gevoel geven onder de voeten, en daarom is het vaak populairder in gewone woonruimtes zoals woonkamers en slaapkamers dan bijvoorbeeld tegelvloeren. 

Laminaat

Laminaat is populair in zowel commerciële als residentiële ruimtes, en het ziet er niet naar uit dat dit in 2022 zal veranderen. We verwachten dat huis- en bedrijfseigenaren volgend jaar de voorkeur zullen geven aan laminaatvloeren van licht hout en met brede planken. Bovendien zullen huiseigenaren op zoek zijn naar eigenschappen zoals waterbestendigheid, vlekbestendigheid, reliëf/vervormde texturen en opties met veel variatie.

Hardhout + bamboe 

Voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een luxueuze uitstraling en een natuurlijk materiaal, zullen bamboevloeren en traditioneel hardhout de meest gekozen materialen blijven. Landelijke trends neigen naar authentieke looks en kwaliteitsmaterialen, dus we verwachten dat deze vloeren immens populair zullen blijven.

Gerelateerde berichten

Je koelkast recyclen doe je zo

Als je huidige koelkast niet naar behoren meer kan werken, moet je een monteur inhuren om hem te repareren. Wat als het niet kan worden opgelost? Je...

Lees meer

Je keuken een update geven met deze tips!

Je hebt waarschijnlijk al lampen in je keuken geïnstalleerd, maar die zijn misschien niet zo geavanceerd als smart lampen. Smart lampen, zoals de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden