koelkast specialisten

De voordelen van een goed ingerichte keuken

Geplaatst op

Is een keuken nou een functionele ruimte of een trendy ruimte waarmee je je visite wilt imponeren? Voor veel mensen geldt het laatste, maar wie graag kookt wil vooral dat een keuken zowel mooi als praktisch is. Lees hieronder meer over de voordelen van een goed ingerichte keuken.

Meubelmakers denken met je mee

In woonprogramma’s zie je ontwerpers vooral hun eigen stempel drukken op het uiterlijk van een keuken, maar weinig rekening houden met hoe een bewoner zijn eten klaarmaakt. Daarom doe je er goed aan voor materialen te kiezen die wat tijdlozer zijn dan het nu hippe zwart of grijze beton. En voor een meubelmaker die met je meedenkt in plaats van een interieurstylist. Meubelmaker Breda is er zo een. Die weet precies wat voor kastjes en werkblad je wilt hebben en vervaardigt die onderdelen uit schitterend, duurzaam en tijdloos dus trend-ongevoelig hout.

Geen overbodige apparaten

Nu zijn twee ovens boven elkaar weer hip, maar wordt dat niet decadent? En hoe vaak heb je nou twee ovens nodig? En die afwasmachine, terwijl het huishouden uit twee personen bestaat? Geef je dus niet blind over aan de heersende trends. Zo komen er wel meer overbodige apparaten in de mode die vroeg of laat op zolder belanden. Je kent jezelf als kok het beste, dus weet in je goed en persoonlijk ingerichte keuken precies wat je gebruikt en waar dat moet staan.

Alles bij de hand

Bij een trendy keuken is ook vaak geen rekening gehouden met andere zaken. Wie weet zweer je bij een enorme voorraadkast, een extra tafel met kruidenplantjes of een ouderwets hakblok. Die zijn nu weer erg in trek, net als de bekende boeren-servieskasten, bij voorkeur met bordenrek en glazen deurtjes. Een beetje kok ontwerpt zijn keuken zelf en brengt zijn ideeën over bij de meubelmaker.

Je kookt sneller in een goed ingerichte keuken

Wanneer je alles blindelings weet te vinden, zet je in no time een verse pasta klassieker neer. Handig als je laat uit je werk komt en toch goed en lekker wilt eten. Een beetje kok heeft daar niet veel tijd laat staan spullen voor nodig.

Gerelateerde berichten

Je koelkast recyclen doe je zo

Als je huidige koelkast niet naar behoren meer kan werken, moet je een monteur inhuren om hem te repareren. Wat als het niet kan worden opgelost? Je...

Lees meer

Je keuken een update geven met deze tips!

Je hebt waarschijnlijk al lampen in je keuken geïnstalleerd, maar die zijn misschien niet zo geavanceerd als smart lampen. Smart lampen, zoals de...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden