koelkast specialisten

Hoe richt je een moderne keuken in?

Geplaatst op

Naar een aantal jaren te hebben gedaan met je huidige keuken, is het heel erg leuk om een nieuwe, moderne keuken in te richten. Dat maakt het net allemaal een stuk leuker weer. Gelukkig zijn er veel nieuwe stijlen waaruit je kunt kiezen. Deze gaan we in deze blog uit de doeken doen. Ben je benieuwd naar deze keukenstijlen? Lees dan snel verder en laat je inspireren!

De basis

Voor de basis van een moderne keuken raden we je een vloer van woonbeton aan. Dit is een vloer van beton en kan in elke interieur gelegd worden. Deze vloer lekker snel schoon te maken, geen overbodige luxe in een ruimte (de keuken) waar nog wel eens wat over de vloer kan vallen, bijvoorbeeld voedsel. Wat zijn de voordelen van woonbeton? Kijk even met ons mee:

  • Hoeft weinig onderhoud
  • Een vloerverwarming kan erbij
  • Je kunt kiezen uit meerdere kleuren
  • Een supersterke vloer!

En er zijn nog veel meer voordelen waar je van kan profiteren. Laat je informeren door een expert op dit gebied.

Een Amerikaanse koelkast

De koelkast komt in vele soorten en maten. We raden voor de moderne keuken een Amerikaanse koelkast aan. Deze komt met verschillende handige functionaliteiten, zoals een touchscreen, ijsblokjesmaker en veel liters aan inhoudt. Een ideale makker in de keuken, zeker als je meerdere kinderen hebt en dus een groot gezin.

De interieurstijlen

Tegenwoordig zijn er een aantal interieurstijlen bijzonder populair. Ook voor de keuken is dit het geval. We onderscheiden drie moderne stijlen:

  • Scandinavisch. Veel kleedjes, rendiergeweien en natuurlijke materialen als hout.
  • Minimalistisch. Geen verfranje, strakke lijnen en egale vlakken. Natuursteen.
  • Industrieel. Fabrieksesthetiek. Lampen die uit de fabriek lijken te komen. Basic design dat grof kan zijn. Gebruik van baksteen, beton en steigerhout.

Met een van deze stijlen, of een combinatie van elementen uit deze drie, is het mogelijk om moderne keuken in te richten. Wanneer je deze mixt, dan heb je te maken met een eclectische stijl. Veel producenten van producten voor in huis ontwerpen ze zo dat ze bij elke stijl passen. Het onderscheid tussen de stijlen is soms niet heel gemakkelijk te maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden